خاطرات من از بازار اهواز

قیمت ها در بازار اهواز در اهواز گردی های من

خاطرات من از بازار اهواز

قیمت ها در بازار اهواز در اهواز گردی های من

نحوه محدودیت کارت سوخت شخصی

محدودیت ۲۵۰ لیتری برای کارت سوخت شخصی خودرو


چند روز قبل شایعاتی درباره‌ی سهمیه‌بندی بنزین در فضای مجازی پیچید که باعث نگرانی بسیاری از رانندگان و مالکین خودرو شد. با بررسی بیشتر مشخص شد که چنین مطالبی صحت ندارد و مردم هنوز می‌توانند با خیال راحت از کارت سوخت هوشمند خودرو یا کارت سوخت جایگاه‌ها استفاده کنند. در همین راستا شهرام رضایی، مدیر برنامه‌ریزی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران تأکید کرد:

سقف ماهانه‌ی دریافت بنزین با کارت سوخت هوشمند شخصی ۲۵۰ لیتر است که این محدودیت پیش از این نیز اعمال می‌شد. 

کارت سوخت هوشمند خودرو

شهرام رضایی با تکذیب سهمیه‌بندی سوخت خودروها گفت:‌

سیستم سامانه هوشمند سوخت طوری طراحی شده که عددی با عنوان سوخت‌گیری ماهانه ثبت می‌شود و براساس سابقه این عدد ۲۵۰ لیتر است. از جمع ۲۲ میلیون کارتی که سوخت‌گیری می‌کنند، تنها هزار کارت به این اعداد رسیده‌اند.

رضایی افزود:‌

سقف سهمیه‌ای در کارت سوخت شخصی وجود ندارد و اگر افراد در مصرف ماهانه‌ی خود به ۲۵۰ لیتر برسند، کماکان کارت جایگاه‌داران برای ادامه‌ی سوخت‌گیری وجود دارد و محدودیتی تعیین نشده است. با آغاز ماه جدید، کارت این یک هزار نفر دوباره ۲۵۰ لیتر شارژ خواهد شد.

الزامی شدن استفاده از کارت سوخت شخصی از ۲۰ مرداد آغاز شده است، اما همچنان ۱۵ درصد از مردم از کارت شخصی خود استفاده می‌کنند؛ در حالی که کارت سوخت جایگاه‌داران با محدودیت‌هایی رو‌به‌رو شده و در هر بار سوخت‌گیری می‌توان ۲۰ لیتر بنزین دریافت کرد.

سرویس های ارزش افزوده متوقف میشود

Image result for ‫سرویس‌های ارزش افزوده‬‎

سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی با ارسال ابلاغیه‌ای به تمام اپراتورها توقف عملی سرویس‌های ارزش افزوده را آغاز کرد.

در پی وعده‌ی وزیر ارتباطات درباره‌ی پایان‌دادن به تمامی سرویس‌های ارزش افزوده، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی با انتشار بیانیه‌ای برای تمام اپراتورها، توقف عملی سرویس‌های ارزش افزوده را آغاز کرد.

پیامک‌های ارزش افزوده (VAS) ازجمله سرویس‌های خدماتی‌ای محسوب می‌شود که اخیرا مدتی است به دستاویزی برای کلاه‌برداری‌های نهان و پرسود برخی از شرکت‌ها تبدیل شده است؛ شرکت‌هایی که گاه ناخواسته روزانه مبالغی از کاربران در ازای ارائه‌ی خدمات ارزش افزوده دریافت می‌کنند. ناگفته نماند بسیاری از شرکت‌ها با به‌کارگیری روش‌های غیرمتعارف و عضویت کاربران در سرویس‌های ارزش افزوده، مبالغ زیادی کلاه‌برداری کرده بودند. محمدجواد آذری جهرمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، نیز از کشف کلاه‌برداری ۲۲ میلیارد تومانی شرکت‌های ارزش افزوده خبر داده و اعلام کرده بود برای تعطیلی این سرویس‌ها اقدامات جدی خواهد کرد. بعد از وعده‌ی وزیر ارتباطات درباره‌ی پایان‌دادن به تمامی سرویس‌های ارزش افزوده، تعدادی از نمایندگان مجلس نیز حمایت خود را از وزیر ارتباطات و تصمیم‌هایی که با هدف شفاف‌سازی گرفته می‌شود، اعلام کردند. حال سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی توقف سرویس‌های ارزش افزوده را وارد مرحله‌ی عملیاتی کرد.

وزیر ارتباطات نیز با انتشار پستی در توییتر خود از گام اول شفاف‌سازی خبر داد و اعلام کرد اپراتورهای موبایل باید به تمام مشترکان خود اعلام کنند در سه سال گذشته چه هزینه‌ای برای سرویس‌های ارزش افزوده پرداخت کرده‌اند. وی در توییت خود نوشت:

خیلی ممنون از همه‌ی مردم عزیز و به‌ویژه نمایندگان محترمی از مجلس که از پایان وس (VAS) حمایت کردند. در گام اول شفاف‌سازی، اپراتورها را ملزم کردیم طی یک هفته، به هر مشترک اعلام کنند در سه سال گذشته چه مبلغی از جیبشان برای خدمات وس و به حساب چه شرکت‌هایی رفته است. آمار بسیار جالبی خواهد شد.

undefined